27ste Bestuur der ERA

2020/2021

IMG_2522

Stijn Voogt – Voorzitter

Het academisch jaar in het verschiet zal voor mij een eerste kennismaking betekenen met ERA en de haren. Mijn betrokkenheid bij de vereniging kan dan ook wel beschouwd worden als een vertrouwenssprong, maar beslist niet als een onbezonnen handeling. Mijn kennis over de vereniging is namelijk a priori en ik redeneer als volgt: een groep filosofiestudenten van alle soorten en maten in een pannetje op het vuur, daar lust ik wel pap van. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik over het algemeen graag pap lust, dus ik ben blij toe komend jaar in de pan te mogen roeren. Als een soort chef eigenlijk. Maar dan wel een met een voltallige en enthousiaste keukenbrigade tot zijn beschikking. Als vijftal verzorgen wij de mise-en-place voor commissies, partners en faculteit, tezamen koken wij het op, de garnering is aan u. Ik ben niet vies van semantiek. Opdat het mag smaken.

 

IMG_2643

Aniek van Kaam – Secretaris

Aankomend studiejaar hoop ik, Aniek van Kaam, de rol van secretaris in het 27e bestuur van ERA op me te nemen. Over deze rol heb ik eerder negatieve uitlatingen gedaan waar ik nog steeds achter sta, over bijvoorbeeld de hel die notuleren heet. Toch biedt juist dit een unieke positie binnen het bestuur waar je te allen tijde weet wat er gaande is. Dit past uitstekend bij mijn observerend karakter en voorliefde voor overzicht en mierenneukerij. Ik streef er dan ook naar, middels deze alwetende functie, elke gemaakte beslissing kritisch te kunnen bekijken om ervoor te zorgen dat onze doelstellingen nageleefd worden, om zo het engeltje op de schouder van ERA te zijn. Daarnaast zal ik de communicatie verzorgen tussen het bestuur en de leden, en wens ik zo ook in eenzamere tijden voor verbinding te kunnen zorgen. Tot slot zie ik ernaar uit heel veel te leren van en met mijn lieve medebestuursleden.

IMG_2643
IMG_2696

Mandy Hendriks – Penningmeester

Aankomend jaar hoop ik, Mandy Hendriks, de rol van penningmeester binnen het 27e bestuur van ERA op mij te nemen. Ik hoop dit jaar de kneepjes van het boekhouden onder de knie te krijgen. Ik hoop zo ook de geldstroom die zich binnen ERA plaatsvindt door en door te begrijpen. Uiteraard zal dit niet mijn enige taak zijn dit jaar. Ik hoop ook enorm te groeien wat betreft assertief zijn. Ik hoop dit jaar dat ik mij goed kan uitdrukken in een groepsverband. Dit hangt voor mij samen met mijn grenzen aangeven. Ik hoop dit jaar niet enkel mijn eigen grenzen aan te geven, maar ook een stem te zijn voor anderen om mij heen. Ik wil ervoor zorgen dat ieders wensen serieus worden genomen en niemands grenzen worden overschreden. Ik hoop ERA net zo’n veilige thuishaven te maken als het voor mij is geweest. Ik kijk heel erg uit naar het aankomende jaar met deze lieve mensen.

IMG_2780 (1)

Anina Vliegen – Commissaris Intern

Aankomend studiejaar hoop ik, Anina Vliegen, de rol van commissaris intern binnen het 27e bestuur van ERA op mij te nemen. Binnen deze functie zal ik mij bezighouden met de commissies en het contact met de faculteit. Mijn doel is om bij te dragen aan de verbinding binnen ERA en aan het warme gevoel dat ERA mij altijd heeft gegeven. Hierbij hoop ik niet alleen de verbinding tussen medestudenten te kunnen bewerkstelligen maar ook de verbinding tussen docenten en studenten. Ik kijk ernaar uit me intern met ERA bezig te houden en studenten op zoveel mogelijk manieren te helpen. Daarnaast hoop ik mezelf te verbeteren op communicatief gebied en hoop ik te leren om de confrontatie aan te gaan wanneer dit nodig is. Ik kijk er naar uit om er een heel leuk jaar van te maken met mijn liefste bestuursleden waarbij we veel van elkaar en vooral ook veel van alle filosofiestudenten leren.

IMG_2780 (1)
IMG_2575

Georgios Tsimarakis – Commissaris Extern

Aankomend jaar hoop ik, Georgios Tsimarakis, de rol van commissaris externe betrekkingen op mij te nemen. Mijn voornaamste verantwoordelijkheden zullen betrekking hebben tot samenwerking met de vrienden en partners van ERA. Als kleine vereniging mogen we van geluk spreken dat we relaties onderhouden met bedrijven en partijen binnen Rotterdam (en omstreken) waar we dusdanig fijne en positieve banden mee hebben. Velen van ons kunnen zich vast een leuk evenement voor de geest halen dat heeft plaatsgevonden bij bijvoorbeeld Faas of Wenneker. Deze banden wil ik dit jaar graag behouden, waarnaast ik graag ook op de uitkijk sta voor nieuwkomers om aan onze vriendenkring toe te voegen. Op persoonlijk niveau sta ik enorm te popelen om een grote verantwoordelijkheid aan te gaan met vier integere en fijne mensen, met hen wil ik ook zo goed mogelijk leren samenwerken. Aan het einde van het jaar hoop ik terug te kijken naar een vereniging die positief veranderd is, maar immer nog haar klassieke, welbekende thuisgevoel uitstraalt naar haar leden.