Meteen naar de inhoud

Partners

De partners en vrienden van ERA zijn van levensbelang voor de vereniging. Zij geven de grondslag waar veel van de evenementen op gebouwd zijn. ERA onderhoudt partnerschappen en vriendschappen met verschillende bedrijven binnen en buiten Rotterdam.

Proeflokaal Faas

Proeflokaal Faas is een gezellige bruine kroeg in Rotterdam Noord en de meest fundamentele partner van de vereniging. Hier vinden de meeste evenementen, zoals de befaamde kroegcolleges, plaats.

Wenneker Cinema

Wenneker cinema in Schiedam organiseert in samenwerking met ons elke vierde dinsdag van de maand een filosofieavond waarbij films worden ingeleid door studenten en docenten met een wijsgerige introductie.

Boekhandel Donner

In Donner aan de Coolsingel komt menig filosofiestudent graag tussen de boeken snuffelen. Mede door Donner zorgen wij ervoor dat ons faculteitsblad Twijfel twee keer per jaar op je deurmat komt, daarnaast organiseren we regelmatig samen evenementen.

SQ:CultureHub

De SQ:Culturehub is een café, podium, galerie en winkel  in Delfshaven. ERA is een samenwerking aangegaan waarbij wij op deze locatie helpen met het organiseren van bijeenkomsten voor een breed publiek om samen filosofische discussies aan te gaan.

Bol.com

ERA heeft een sponsorovereenkomst met bol.com, waarbij studenten door middel van onze website boeken met korting kunnen bestellen. De kortingscode vind je onder academisch.

Partner worden?

Stuur een mailtje naar [email protected]

nl_NL