Meteen naar de inhoud

Faculteitsblad Twijfel

Twijfel is het tijdschrift van de Erasmus School of Philosophy. Het blad verschijnt twee keer per collegejaar in gedrukte vorm en wordt samengesteld door een redactie van studenten. De kopij bestaat uit bijdragen van de studenten zelf, docenten en diverse externe auteurs.

Als redacteur van Twijfel kom je in aanraking met alle facetten van het publiceren van een tijdschrift. Je neemt deel aan redactievergaderingen en denkt mee over mogelijke thema’s voor komende edities. Afhankelijk van je talenten en interesses schrijf je artikelen, leg je contacten met externe auteurs, neem je interviews af en/of doe je eindredactie. Ook zijn er mogelijkheden om aan de vormgeving of illustraties te werken.

Met het redactiewerk leer je samenwerken in teamverband, ontwikkel je je netwerk binnen en buiten de faculteit en doe je ervaring op met projectmatig creatief werk: je leert omgaan met planning en deadlines. Ook leer je filosofisch werk toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Twijfel staat open voor zowel ervaren auteurs als jonge enthousiastelingen. Houd jij vlammende betogen en wil je laten zien wat je kunt? Heb je nog nooit bij een blad gewerkt maar zou je het wel eens willen proberen? Dan is Twijfel op zoek naar jou!

Voor vragen, opmerkingen of suggesties die betrekking hebben op het blad, het redacteurschap of je abonnement neem je contact op met de hoofdredactie: [email protected]

Verhuisd?

Ben je lid en is je adres gewijzigd, geef dat dan hier door om ervoor te zorgen dat je Twijfel goed aankomt:

nl_NL